Behandelingen

Bij Fleur’s kunt u uit drie standaard gelaatsbehandelingen kiezen. Daarnaast is er elk seizoen een actie behandeling. Voor alle behandelingen en prijzen kunt u terecht onder het kopje prijzen.

306090Gezichtsbehandeling 30 minuten:
Om te beginnen een warm compress om te ontspannen. Daarna beginnen we met een frisse oppervlakte reiniging. Vervolgens om de huid nog intensiever te reinigen brengen we een dieptereiniging aan. Nadat de huid goed gereinigd is kunnen we de onzuiverheden verwijderen. Als afsluiter een verzorgende dag- of nachtcreme. U kunt weer stralend de deur uit.

Gezichtsbehandeling 60 minuten:                                                                                               Om te beginnen een warm compress om te ontspannen. Daarna beginnen we met een frisse oppervlakte reiniging. Vervolgens om de huid nog intensiever te reinigen brengen we een dieptereiniging aan. Nadat de huid goed gereinigd is kunnen we de onzuiverheden verwijderen. Ook werken we de wenkbrauwen netjes bij. Om daarna nog even lekker te ontspannen wordt er een lekker masker aangebracht. Als afsluiter een verzorgende dag- of nachtcreme en een verzorgende dag make-up. U kunt weer stralend de deur uit.

Gezichtsbehandeling 90 minuten:
Om te beginnen een warm compress om te ontspannen. Daarna beginnen we met een frisse oppervlakte reiniging. Vervolgens om de huid nog intensiever te reinigen brengen we een dieptereiniging aan. Nadat de huid goed gereinigd is kunnen we de onzuiverheden verwijderen. Ook werken we de wenkbrauwen netjes bij. Nu kan het ontspannen beginnen met een heerlijke gelaatsmassage en een massage van de nek en schouders. Om daarna nog even in die ontspannen sfeer te blijven liggen wordt en een masker aangebracht. Als afsluiter een verzorgende dag- of nachtcreme en een verzorgende dag make-up. U kunt weer stralend de deur uit.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailby feather